familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Otäcka grejer

Publicerad 2013-08-28 20:32:51 i Allmänt,

Jag har kommit till en liten period av rädsla. Helt plötsligt ville jag inte att farfar skulle starta skotern, som jag alltid annars brukar vela. Jag började nästan gråta när jag trodde att han skulle starta den.  Idag var de likadant med moppen, jag var livrädd och skrek när pappa skulle starta den!!! När den väl var igång var de dock inga problem och jag hoppade på utan att fundera. Just själva uppstartandet som är otäckt.
 
Duschen är en annan grej. Blir livrädd och börjar halverst gråta då morfars säger att jag måste duscha. Tror att de ska regna och spruta vatten i ögonen och allt möjligt!! Dock likadant där. När jag väl är inne i duschen så går de jätte bra.
 
En annan grej i samband med att jag numera kissar på pottan. Man kan utnyttja de till sin fördel. Om man tex har gått och lagt sig, men inte känner för att sova, då kan man säga att man behöver på toa. Så får man kliva upp och sätta sig på pottan en stund och vara vaken en liten stund till. När man har sagt de 2 gånger per kväll i några kvällar i rad utan att de kommer nå kiss så börjar dock  päronen bli lite misstänksamma, så man får passa sig.
 
Sen så har jag börjat bli väldigt självsäker vad de gäller att hålla mig. Så jag försöker alltid hålla mig in till de sista när jag leker så jag slipper avsluta de jag håller på med. Ibland så måste någon säga åt mig att jag  MÅSTE gå och kissa! För jag håller igen så mycket, då kan de bli bråttom.
 
Mys med morsan på altanen
Crosskörning med pappa i stugan i helgen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela