familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Fredagsmys

Publicerad 2016-04-29 20:24:55 i Allmänt,

Idag blev mamma och pappa ordentligt påminda om varför dom har valt att ha 4 år mellan barnen och varför dom bestämt sig för att bara skaffa två barn.
Wilma har varit här och hängt med oss hela dagen då hennes resterande familj varit i Umeå. Det har inte alls varit några större problem och ingen har varit extra jobbig, men de tar på med 3 ungar! (Tydligen.) Mamma var själva med oss på förmiddagen och visste inte riktigt hur hon skkulle lägga ut Hugo i vagnen med en två åring inomhus, men det gick bra. Sedan promenerade vi till lekparken. Wilma ville gunga och åka rutchkana med mig, men jag ville cykla runt lekparken. Men de gick bra det med, vi hittade vattenpölar som vi gemensamt kunde plumsa runt i och titta på döda maskar.
 
Sedan gick vi hem och började bygga ihop studsmattan som förhoppningsvis är i ordning till söndag.
Vi har också byggt pussel.
 
Pappa kom hem lagom till lunch och efter mellis (ca 2h senare) var han helt slut i kropp och knopp så mamma stoppade ner dom två mindre i dubbelvagnen (Wilma hade med deras) och jag tog cykeln, sen så promenerade vi ner till auororagården och kikade på djuren.
GullWilmis tyckte att kossan och tuppen var lite för högljudda
 
 
 
 
De har i de stora hela varit en toppendag! Supermysigt att låna Wilmis en dag. Men de är ju tur att man kan lämna tillbaka lånade barn och även att man kan låna ut sina egna ibland så att huvudet kan få vila och så att man hinner med städningen (det gör man inte med 3 barn tydligen), detta säger morsan.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela