familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Trasiga postlådor

Publicerad 2013-11-29 19:56:09 i Allmänt,

Igår så var de pappa som kom och hämtade mig på föris, och med sig hade han Gerd och Joel! Mycket trevlig överrasking. Dom stannade och åt middag, mamma bjöd på årets Skellefte rätt. Jag visade upp alla mina leksaker och lekte flitigt med Joel.
 
Ikväll har vi varit och ätit middag hos Minna och firat att hon fyller två år! Jag och mamma var och inhandlade present..Jag valde med mycket omsorg...de blev en traktor (såklart) och en mick som de ekade i. Jag ville egentligen också ha dom...och en massor av annat som också fanns på affären...men jag måste önska mig av tomten säger mamma.
 
Var med om min första "krock" idag också. När vi körde hem från föris skulle vi i vanlig ordning köra in mot brevlådorna för att hämta posten. De var bara de att bilen stannade inte, den gleeeeed. Först var vi på väg rakt mot sidostolpen, men i sista sekund lyckades mamma vrida ratten och vi plockade med oss ett par brevlådor istället. "Vad låter då, mamma?" frågade jag. Men de gick ju bra iallfall, mycket bättre än vad de kunde ha gått. Glaset på ena bil lyktan pajjade, men i övrigt ingenting. 

Fullspäckad helg på g. Tjao.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela