familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Jul jul jul mera jul och nu är julen slut

Publicerad 2013-12-30 20:14:07 i Allmänt,

24 december
Jag vaknade och sprang direkt och kollade om tomten ätit upp gröten som jag ställt ut på altanen, det hade han! Och inte nog med de, han hade varit och lämnat massor med paket under granen och i min strumpa!
Vi hade en mysig julaftnsmorgon med paket öppning och julgrötfrukost.
Sedan begav vi oss till eddahallen och sa Go Jul till morfar och tog oss ett juldopp.
Därefter vidare till farmor och farfar. När Linnea, Bi, Wilma, Gerd och Joel var på plats så dök tomten upp. Jag sprang och mötte upp honom i hallen och så fck han flera kramar. Julklapssutdelning, och oj vad mycket paket! Jag fick en traktor!!! Och då var jag nöjd så jag lämnade resten av paketen tills senare...
Till middagen (när Gerd och Joel åkt hem) Kom Anderssons familjen minus julia. God middag och julklappslek.
 
 
 
25 december
Hos mormor med hela klanen, tunvalls och Håkan. Temat för dagen var "medelhavsbuffé - äta hela dagen". Även hos mormor kom tomten på besök och direkt han kom in så sa jag "Du var ju hos farmor och farfar igår också!". 
Ännu mera julklappar. Och julklappslek. Jag fick blandannat en eldriven motorcykel och kusin Benjamin en fyrhjuling så vi raceade runt i full fart.
På kvällen stannade jag kvar och sov hos mormor, pappa vilade, och mamma var på party med sina tjejer.

 
 
26 december
Jag fick ett par skridskor, en hockeyklubba och två puckar (Jimmy och Möller) och en spark av tomten tidigare dagar så denna dag tog jag med mig mamma, pappa och Bi till sjungade dalen och testade mina nya grejer. Lite halvsvårt att stå på dom där...men med sparken gick de susen!
Se Aiks match hos farmor och farfar och sedan hem för att få vila en dag.
 
 

28 december
Jaha, ni trodde julfirandet var över? Nejnej inte de.
Till morfar för tacomys, jvm och Aik hockey. Ännu mera klappar. Förstår ni hur snäll jag måste ha varit?!

29 december
Mys hos farmor och farfar med Wilmas och Gerd och Joel. Fira Gerd som fyllde år, hipp hipp hurra! Och en sista julklappslek.


Nu är vi hemma och myser. Plockar bort de mesta av julen och förbereder inför nyårsafton. Vi har fortfarande ingen snö, men då de är plus grader och minus grader varannan dag så har vi ju massor med is. Så vi har även varit ute på en liten sparktur idag.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela