familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Även den bäste har sina sidor

Publicerad 2013-01-31 18:57:18 i Allmänt,

I vanliga fall är de här lite av en skryt blogg..jag berättar var jag lärt mig, vad jag kan och hur duktig jag är..men idag tänkte jag dela med mig av mina mindre bra sidor.
 
När jag inte får som jag vill eller blir sur så skriker jag, jag blir förbannad renr ut sagt, jag kan lägga mig ner på golvet och skrika, ibland dunkar jag huvudet i golvet för att jag är så arg, men tusan så ovärt!
Får jag ingen som lyssnar eller inte får som jag vill så har jag börjat slåss eller alternativt kasta grejer.
 
Jag vet vad ni tänker...men JA, jag kan bli så arg! Mamma gillar inte mitt uppförande när ja blir sådär..inte pappa heller, men han blir inte så jätte arg, jag och mamma blir ofta ovänner, mamma tycker att de är helt OACCEPTABELT!!! Slåss är tydligen strängt förbjudet...inte bara i vår familj har jag hört.
 
I övrgt så är jag ju söt, men de vet ni ju redan.
 
Vaknade inatt och var djuriskt hungrig! Tjatade med mig mamma till kylen och försöke länge lura ut vad jag var sugen på. Helst ville jag ha en sked med sylt, men de fick jag inte ...tills jag lurade med mig pappa (de gäller att kunna spla ut sna föräldrar mot varandra). En sockerkick och jag var vaken i en timme. När jag väl somnade så sov jag som en stock. Jag ville inte vakna när de var dags för dagis....vaknade mitt i att mamma bytte blöja och tog på mig kläder..
 
Nu har jag precis slukat i mig en gröttallrik innan jag la mig för att sova, men jag kan inte garantera att jag inte blir sugen på något gott inatt också.
 
Sov gott mina kära vänner.
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela