familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Effektiv helg

Publicerad 2014-08-31 18:17:43 i Allmänt,

I helgen har vi hunnit med rätt mycket.
 
Fredag firade vi morbror Fredrik som blir 16 år idag, hipphipp hurra!  Sedan sov vi över hos farmor och farfar.
 
Lördag morgon åkte pappa och farar iväg till arvidsjaur. Jag, mamma och farmor åkte på loppis, solbacken och stan för ärenden och lunch på matfesten. Sedan hem till farmor och farfar igen där jag jobbade på med olika greje och mamma började grund måla lite av dom möbler vi ska ha i de nya huset.  
När pappa och farfar kom hem igen så åkte vi allihop tillbaka till matfesten för middag och efterrätt.
 
Idag har vi frostat av och städat ur en kyl/frys, hämtat en byrå, börjat snickra på en hylla, lekt och handlat. 
 
Jag sov aldrig något på lördag, vaknade kl 6 på morgonen så ja klarade hela dagen utmärkt. Vaknade 6 imorse också, men de blev en ganska sen kväll igår. Jag låg och läste med mamma ett tag för att slippa sova, men kände mig lite trött så ville inte läsa för länge ifall jag skulle somna.
 
Så när vi var och handlade så åkte jag i mammas vagn få jag inte orkade ta en egen idag...kände när jag satt där i vagnen hur jag blev tröttare ch tröttare. Tvärnickade till och blev då lite gnällig och bad mamma hålla i mig medan vi stod i kassakön. När vi kom fram tll kassan så hade jag helt plötsligt somnat i mammas famn. Så där stod mamma med mig i ena armen och packde upp varor med andra handen.
När vagnen var tom la hon ner mig för att kunna betala och packa varorna i påsar. Sedan ut i bilen, hem till sängen där jag fick vakna lagom till middag.
Konstigt att man inte kan vara vaken hur mycket som helst.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela