familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

vem skriker högst och morgon drama

Publicerad 2016-12-09 18:33:19 i Allmänt,

Det är ju fullt upp i vanlig ordning med diverse saker.
 
Igåe var pappa på utvecklings/inskolningsamtal för Hugo. Dom konstaterade som vi redan visste att han är en mycket glad och enkel kille som är nyfiken, social och utveclas för fullt. Dom berättade också att Hugo dricker ur vanligt glas på förskolan. Morsfars var mycket skeptiska, men lät honom testa och det gick kanon!
 
Vi tränar just nu på att sänka volymen här hemma. Hugo är EXTREMT högljudd av sig och jag är ju inte precis den tysta typen heller vilket resulterar i en mamma och pappa som skriler "TYSTA!" ...Så nu övar vi alla på att bättra det.
 
Inatt vaknade mamma av att Hugo var varm, feber. Han hade sin första sjukdag från föris idag, även om han inte haft feber idag..men han fick stanna hemma ändå ga natten. När mamma vaknade imorse av Hugo som ville säga hejså blödde han näsblod och det var blod över hela ansiktet och runt tutten...
 
När mamma sedan satt på toa imorse så svimmade hon. Pappa lite lätt i panik. Det blev dock bra snabbt, en skrapad axel, en liten bula i pannan, och ett "stukat" lillfinger och mamma for till jobbet fast hon inte fick för pappa.
 
Sedan var jag och mamma till tandläkaren. Det brukar ju vara pappa som följer mig å sånna besök, men nu fick ju han vara hemma med Hugo. Det gick bra i vanlig ordning och jag var jätte duktig. Tandtrollen hade hittat åt ett litet ställe där dom börjat he något som hette Karies, så tanshygenisten satte på ett litet klister så att det inte skulle bli hål.
 
Det var allt just nu.  Äntligen helg och fredagsmys!
 
Fick den här coola hos tandläkaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela