familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

charmtroll och lättkidnappad

Publicerad 2016-11-21 20:14:07 i Allmänt,

När mamma hämtade oss på dagis idag så blev hon varse om att jag växt och mina regnbyxor var alldeles för små (att man ska behöva galonisar när det snart är 1a advent?!)
 
Hursom. Efter middagen begav sig familjen till solbacken. Väl inne på kappahl så hälsade Hugo på personalen ett tiotal gånger. "Hej, hej,hej....hej,hej" När vi skulle gå så sa mamma så säg hejdå nu. Hugo sa "Hejhej" vinkade och gav en slängpuss. Charmig.
 
Sedan gick vi in på skopunkten. Mamma släppte blicken från Hugo någon sekund och tittade på skor. Så hörde hon "hej" och tittade upp. Där stod Hugo och höll en tjej i 8-10års åldern i handen. Mamma gick dit och förklarade för Hugo att man inte bara kan gå och hålla som man inte känner i handen. 2 sekunder gick så gick Hugo fram till tjejen igen och tog i handen. En ny kompis, en stor tjej! Jippi!  Tjejen sa ingenting, men verkade tycka att de var kul med ett litet fan och tjejens mamma sa att det var okej. 4 gånger gick han fram till henne och tog handen och sa hej. Han bara stod där nöjt och höll henne i handen. Sedan gick tjejen och hennes mamma.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela