familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

Dagbok med skador

Publicerad 2017-08-24 20:43:00 i Allmänt,

Hugo är ju en kille som gillar fart och fläkt. Han vill gärna göra samma saker som storebror som är 4 år äldre, samt att han är väldigt tålig. En kombo av allt detta gör att han också han väldigt mycket skador.
Man skulle kunna föra skadedagbok på honom.
 
201703??
I slutet på mars (eller egentligen hela vintern) så bestod vägen och gården av rätt mycket is. Hugo ramlade och slog näsan och munnen ett antal gånger så att det sprutade blod. En av gångerna åkte en bit av ena tanden ut.
 
 
20170409
Vi hade precis kommit hem från Alingsås och Hugo ställer sig på däcket på den olåsta vagnen i hallen och far rakt in i ett hörn på en skåp.
 
 
20170618 Skurit sig under foten
Haltade hela dagen så innan såret hittades trodde vi nästan att foten var bruten
 
 
20170621
Stor bula, tillkom på dagis. Orsak okänd. Det går inte att få på bild, men den var extrem...!
 
20170629
2 bulor. Varav en förmodligen myggbett. Den andra så sprang han ihop med en kompis på dagis och tog imot sig med huvudet när han stöp rakt ner i asfalten.
 
20170806
Hugo har upptäckt att man kan hoppa i farthinderna (för bilarna) som är i nedförsbacken på gatan med sin spring moppe. Sista åket så fastnar framdäcket i hoppet, det blir tvärstopp och Hugo flyger i backen med mun och näsa först. Näsblod och fläskläpp på över och under läpp var ett faktum.
 
 
20170809
Vi ska precis åke hem från Nordanå lekparken, när Hugo klättrar upp i en ställning för större barn, när han ska ner slår han tanden mot läppen så att han får ett stor jack och blir blå ända på utsidan.
 
 
20170824
Hugo busar med storebror i soffan på morgonen, något händer och Hugo flyger med örat in i bordet (förmodligen, ingen vugen närvarade i rummet). Hugo får åka till mormor och tejpa örat innan dagis.
 
 
Nu är det här bara dom senaste månaderna och bara det vi har tagit kort på och kommer ihåg...så ja ni fattar ju.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela