familjenlundman.blogg.se

Bloggen är en fortsättning på morsanofarsan.blogspot.com, här kan du följa Lucas steg livet tillsammans med sin familjl

2017

Publicerad 2017-01-08 20:02:44 i Allmänt,

Vi har hunnit med lite av varje senaste tiden. Julafton spenderade vi förmiddagen hos farmor och farfar och eftermiddagen hos mamma kusin Linda med familj. Hugo som aldrig visat sig rädd för någon gillade inte tomten med mask. Han är ju ioförsig lite skeptisk mot dockor också så det kan väl hänga ihop. Juldagen firades hos mormor.
Nyårafton spenderade vi hemma hos oss med storkusinerna, deras päron, Fredde och mormor.
 
Förskolorna slog samman under jullovet så jag och Hugo har gått tillsammans, vilket var kul för oss båda. Julafton och nyårsafton å lördagar så det har inte varit så mycket extra ledig i den här familjen.
 
2016 var ett rätt tufft år på många sätt. Två barn att hinna med (varav en är en fartig mammaberoende terrorist) och ett heltidsjobb. Mamma är ju rätt bra på att inte stressa, men det har som sagt varit rätt mycket under hösten. Mamma svimmade ju någon vecka före jul, hon gissar att stressen hann ikapp...därför har det blivit lite bortprioriterat med både vänner och "festliga sammanhang".  Mamma ids inte ens kolla alla meddelande på telefonen. 
Försöker lägga orken på det som är viktigt och prioritera rätt.  Mamma vet ju att hennes vänner ändå finns där när allt lugnat sig lite.
Året har också varit helt fantastiskt då vi hunnit med massor av roliga saker tillsammans hela familjen.
 
Nu kommer nästa utmaning. Idag har pappa åkt iväg till Umeå där han ska spendera fyra veckor (han kommer hem på helgerna som tur är). Vi kommer att sakna och längta! Men det kommer förhoppningsvis att gå hyfsat fort.
Blev nästan lite gråt från mig och mamma när pappa for. Mamma och pappa firade 8år häromdagen och ändå har dom aldrig varit utan varandra i 5 dagar tidigare!
 
Nu hoppas vi på ett skönt, roligt, och lite mer balanserat år! Gott nytt år. Här kommer lite bilder från senaste tiden.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela